arrow_drop_up arrow_drop_down
Vivianne Kroone

Hoi, ik ben Vivianne

en ik wil niets liever dan dat jij
door slimmer te werken, meer tijd

en energie overhoud voor de écht

belangrijke dingen in je werk en leven

"Want de kwaliteit van jouw tijdsbesteding staat in directe verbinding met de kwaliteit van jouw leven" 

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van het organiseren van je werk en je mailbox in Nederland. Ze werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze zit nu fulltime vanuit haar eigen bedrijf. Ze is gespecialiseerd in slimmer werken trainingen en heeft gewerkt met organisaties als het WNF, Centric, de Belastingdienst, de gemeente Rotterdam, en Sodexo Services Nederland.

Ze werkt vooral met bedrijven als trainer en coach en focust zich met name op verschillende thema’s binnen slimmer werken, zoals het slim en snel verwerken van e-mail en het beheren van je mailbox, het organiseren van je werk, Outlook als slimme productiviteitstool, persoonlijk leiderschap, focus en productiviteit. In deze rol werkte zij tot nu toe onder meer met het WNF, Centric, de Belastingdienst, de gemeente Rotterdam en Sodexo Services Nederland.


Haar trainingstechniek kenmerkt zich door de combinatie van leren, oefenen en hands-on implementeren met

Experience Based Learning waardoor je de dingen die je leert ook echt doet.

"Controleer jij je inbox of controleert je inbox jou?" - Vivianne

Mijn boek

In mijn boek '33 tips om je werkstress te verminderen' vind je praktische handvaten om weer meer plezier, overzicht en rust in je werk te hebben. 

Trainingen

Met name Incompany Trainingen op het gebied van slimmer werken, zoals mailboxbeheer en slim je werk organiseren, productiviteit en timemanagement.

1 op 1 Coaching

Altijd persoonlijk en op maat; of het nu is dat we samen je mailbox op orde brengen of een langer traject doen waarbij we werken aan jouw persoonlijke uitdagingen

Training geven; het leukste vak dat er is

Training geven doet Vivianne met veel enthousiasme en plezier, alles vanuit een positieve en energieke benadering. Haar trainingstechniek kenmerkt zich door de combinatie van leren, oefenen en hands-on implementeren met Experience Based Learning waardoor je de dingen die je leert ook echt doet.


Zo kun je bijvoorbeeld in een training direct met je eigen mailbox aan de slag, zodat je de praktische tips en tools direct kunt toepassen. Je skills oefenen is de meest cruciale stap, want resultaat behaal je alleen door wat je leert te implementeren. Daarom zorgt Vivianne ervoor dat de basis is gelegd en de verandering al ingezet voordat je terug komt op je werkplek. 

Haar voorliefde voor Outlook

"Het is echt zo! Ik kan met gemak en veel plezier gerust een week lang over Outlook praten. Het namelijk een super handig programma die je heel goed kunt inzetten om je werk makkelijker te maken en slimmer te doen."

De meeste mensen hebben er alleen nog nooit de tijd voor genomen om uit te vinden welke functies handig zijn om te gebruiken en ervaren hun mailbox juist als mega afleider, blok aan hun been en productiviteitskilller. 

Terwijl als je Outlook zo gebruikt en inricht dat het je tijd bespaart en je overzicht geeft, dan wordt het ineens een productiviteitstool en is de kans groot dat jij net zo enthousiast over zult zijn. Je moet het gewoon een keer gezien en gedaan hebben. 

De tijd van je leven is nu

"Tijd is in mijn ogen één van de echt schaarse dingen in het leven. De kwaliteit van je tijdsbesteding staat in directe verbinding met de kwaliteit van je leven. Ieder stukje tijd is een stukje van je leven. Je bent vrij om te kiezen hoe jij jouw tijd besteedt en voor welke kwaliteit van leven je wil gaan."

Door slimmer te werken behaal je meer resultaat en verhoog je de kwaliteit van je tijdsbesteding en daarmee ook de kwaliteit van je werk en je leven. "Dat is waarom  training geven en met mensen werken aan dit thema mij zoveel voldoening geeft en zo blij maakt."

Fun, friends and family

Haar leven deelt ze al bijna 14 jaar met haar jeugdliefde Ferdy en met mijn haar kat Poes in de omgeving Rotterdam. Aan fun met familie en vrienden besteedt ze het liefst haar tijd, vooral gezellig een hapje met elkaar eten en fijne gesprekken hebben met elkaar. Een heerlijke dag aan het strand en een flinke strandwandeling is wat haar tot rust brengt en waar ze weer helemaal van oplaadt. Ze houdt van reizen, danst het liefst haar dagen door en gaat graag ieder jaar skiën op wintersportvakantie. Haar hobby is persoonlijke ontwikkeling, want er is altijd een next level die je kunt bereiken in welke skill dan ook.

Ingehuurd door

Enkele leuke reacties op trainingen

Ik vond Vivianne's manier van cursus geven heel geslaagd! De inhoud werd toegankelijk en behapbaar gepresenteerd, heldere doelstellingen in het begin die op het eind van de dag allemaal waar zijn gemaakt en daarnaast ook nog een prettige sfeer. Geen moment verveeld of moeite gehad om gefocust te blijven. Top!

Barbara Konig - Hutten

Mag ik even zeggen dat het een verademing is! Werk natuurlijk nog maar een paar dagen op deze manier en moet in de gaten houden dat ik mijn taken ook uitvoer, maar hallo, wat een efficiënte manier van werken. Ben erg enthousiast, dit gaat mij echt helpen!

Rikkert van Erp - Wereld Natuur Fonds

Een ab-so-lu-te aanrader voor mensen die dagelijks met veel mail geconfronteerd worden (werk/privé) en een manier zoeken om agenda, to

do lijstjes, reminders en mailarchieven in één klap 

efficiënter aan te pakken:
+1 voor tijdwinst.

Lucienne - Gemeente Rotterdam

Wat kan Vivianne met veel passie over het onderwerp outlook vertellen, daar krijg je gewoon energie van!

Bram Meijer - Hutten

Vivianne geef op een prettige en enthousiaste manier waardevolle tips. Er is genoeg ruimte voor vragen waardoor er sprake is van serieuze interactie en het probleem waar je op dat moment mee zit is dan direct opgelost.

Jan Bolhuis - ExcelXL

Vivianne is gedreven, enthousiast en kundig! Tevens lekker energiek en ze heeft passie voor hetgeen ze doet.

Anoniem

Meer tijd, aandacht en energie voor de écht belangrijke dingen in je leven, daar sta en ga ik voor...

Koekje erbij?