Page content

de Slimmer Werken podcast

slimmer-werken-podcast-door-vivianne-krooneBeluister hieronder alle afleveringen van de Slimmer Werken podcast van Vivianne Kroone en co-creaties met o.a. Jasper Geluk.

Podcasts beluisteren is voor mij dé ideale manier van persoonlijke ontwikkeling. Naast dat het leuk, inspirerende en leerzaam is om naar te luisteren, maakt het o.a. filerijden, reizen met OV of huishoudelijke klussen een stuk leuker.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen, abonneer je dan op de Slimmer Werken podcast. Hoe je dat doet, vind je in deze instructies voor:

  • Apple: Gebruikt jouw telefoon iOs? Abonneer je dan via de Podcast app van Apple. Deze is te downloaden in de iTunes store.
  • Android: Gebruikt jouw telefoon Android? Abonneer je dan op de Slimmer Werken podcast via de ‘Podcast Addict’ app.
  • Windows: Gebruikt jouw telefoon Windows? Dan kun je je abonneren via de ‘Podcaster’ app. Met deze app kun je in de iTunes directory zoeken naar de Slimmer Werken podcast.

Ik ben benieuwd naar jouw gedachten na het luisteren naar deze podcast. Laat hieronder een berichtje achter, vind ik leuk! 🙂


Afleveringen van de Slimmer Werken podcast door Vivianne Kroone

In de Slimmer Werken podcast ga ik met verschillende gasten in gesprek over alles wat te maken heeft met slimmer werken. Ook deel ik verschillende tips, tricks en tools om jou te helpen om slimmer te werken, zodat je meer resultaat behaalt en meer tijd over hebt voor de dingen jij echt leuk en belangrijk vindt in het leven. Tenslotte is de kwaliteit van je tijdsbesteding gelijk aan de kwaliteit van je leven. Ik wens je veel luisterplezier.

Interview met Erik Smithuis over zijn lessen naar het leven van je dromen

Erik Smithuis heeft al heel wat mooie dromen waargemaakt in zijn leven. Zo heeft hij o.a. ICM Opleidingen en Trainingen opgericht, een bestseller geschreven en een bijzondere voettocht van 800 km gelopen naar Santiago De Compostela. Welke belangrijke lessen heeft hij onderweg naar zijn dromen geleerd op o.a. het gebied van geluk, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, stress en tijd? En hoe heeft hij slimmer werken toegepast om zijn dromen te realiseren? Dat is waar ik het met hem over heb in dit interview.

Interview met Heleen over de kracht van je ademhaling

Je ademhaling, het is iets wat je werkelijk altijd bij je hebt. Het is de minst en tegelijkertijd ook de meest voor de hand liggende slimmer werken tool. In dit interview vraag ik Heleen hoe je jouw ademhaling het beste in kunt zetten als tool om te slimmer te werken.

Interview met David Allen over Getting Things Done

Ongelooflijk gaaf! Dat is wat het is als je één van je grote inspiratoren mag interviewen. David Allen is het brein achter ‘Getting Things Done’, een productiviteitsmethode en een work-life management systeem die je helpt om orde te brengen in de chaos. Wereldwijd hielp David miljoenen mensen met zijn methodologie en hij is inmiddels een van ’s werelds meest invloedrijke denkers op het gebied van productiviteit. In dit interview ga ik met David in gesprek over Getting Things Done in de hedendaagse drukke maatschappij.


Co-creatie podcasts

Communicatie is een belangrijk onderdeel in Slimmer Werken. In de Professioneel Praten Podcast leer je alles over communicatie op de werkvloer. Deze podcast is een co-creatie met Jasper Geluk. Jasper is een van de jongste experts en internationale trainers van de Society of Neuro Linguistic Programming (NLP). Hij is getraind door de co-founder van NLP, Dr. Richard Bandler, en heeft hiernaast met andere bekende trainers gewerkt zoals Brian Tracy, Andy Harrington en Tony Robbins.

Professioneel Praten Podcast | #013 Hoe overtuig je met kleding?

Kleding maakt de man… of de vrouw natuurlijk. Maar kun je met kleding overtuigen?

Professioneel Praten Podcast | #012 Telefoneer tips

Hoe bel je op een professionele manier?

Professioneel Praten Podcast | #011 LinkedIn aanpassen

Hoe maak je goed gebruik van LinkedIn?

Professioneel Praten Podcast | #010 Facebook professioneel gebruiken

Hoe ga je professioneel om met Facebook?

Professioneel Praten Podcast | #009 Skype tips

Hoe maak je het beste gebruik van Skype en Facetime in een professionele context?

Professioneel Praten Podcast | #008 Whatsapp en SMS

Hoe maak je het beste gebruiken van Whatsapp en SMS op een professionele manier met collega’s of andere zakelijke contacten?

Professioneel Praten Podcast | #007 E-mail tips

E-mail is één van de meest gebruikte communicatiemiddelen op de werkvloer. Maar hoe maak je nou het beste gebruik van e-mail?

Professioneel Praten Podcast | #006 Belangrijkste communicatie skills – Deel 3: Aandacht bij de ander

Aandacht bij de ander is eigenlijk iets wat alles verbeterd in je communicatie. Hoe je dat doet, daar kom je achter in deze aflevering.

Professioneel Praten Podcast | #005 Belangrijkste communicatie skills – Deel 2: Informeel leiderschap

In deze aflevering vind je deel 2 van de mini serie over de 3 belangrijkste skills die je moet kunnen om beter te communiceren. We gaan in op de tweede skill; informeel leiderschap. Het is skill die een gigantisch effect heeft op hoe effectief je bent in communiceren. Zo vertel ik met schaamrood op de kaken over één van de blunders die ik heb gemaakt in mijn carrière als management assistent.

Professioneel Praten Podcast | #004 Belangrijkste communicatie skills – Deel 1: Rapport

Deze aflevering is een speciale aflevering. Het is namelijk deel 1 van de mini serie over de 3 belangrijkste skills die je moet kunnen om beter te communiceren. In deze aflevering gaan we in op de eerste skill; rapport. Wat is rapport en waarom is deze skill nou precies zo belangrijk?

Professioneel Praten Podcast | #003 Eerste hulp bij lastige collega’s

Hoe ga je om met een lastige collega of erger nog een lastige baas? In deze podcast verlenen we eerste hulp bij lastige collega’s.

Professioneel Praten Podcast | #002 De grootste communicatiefout in het bedrijfsleven

De titel van deze podcast zegt het eigenlijk al. 😉 In deze aflevering vraag ik Jasper wat de grootste communicatiefout is die hij regelmatig tegenkomt in het bedrijfsleven.

Professioneel Praten Podcast | #001 Natuurlijk je skills gebruiken

Stel je leert iets op communicatiegebied, maar het voelt onnatuurlijk voor je en je denkt; ‘Zo ben ik niet’. Wat doe je dan? Die vraag stel ik Jasper in deze aflevering.

Comment Section

0 reacties op “de Slimmer Werken podcast

Plaats een reactie


*