Zit jij vast en weet je even niet meer wat de volgende stap voor jou is? Laat mij jou naar het volgende niveau te helpen!

Denk je dat wij je verder kunnen helpen met het slimmer inrichten van je werk- of privéleven, het creëren van één overzicht met alles wat er in jouw leven speelt en het maken van een productiviteitssysteem dat precies past bij jouw wensen en jouw situatie?

Mijn expertise ligt met name op deze gebieden:

  • Het vergroten van jouw effectiviteit
  • Slimmer werken
  • Rust, ruimte en overzicht creëren op alles wat in jouw (werk/prive) leven speelt
  • Uit de waan van de dag komen en jouw leven in jouw handen nemen
  • Controle krijgen over een overvolle mailbox die je maar niet leger krijgt
  • Leren omgaan met de hoge werkdruk
  • Uitstelgedrag verslaan
  • Balans tussen privé en werk herstellen
  • Productiviteit en meer resultaat behalen

Neem dan even de tijd om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Tijdens deze Strategiesessie creëren we een beeld van waar je nu staat, waar je naar toe wil, welke stappen je daarin kan nemen en hoe wij je daar eventueel bij kunnen helpen. Vul je gegevens in en we nemen spoedig contact met je op!

Vraag een strategie sessie aan!

Vul het formulier in om een vrijblijvende strategiesessie met ons aan te vragen.

Specifiek advies voor jouw situatie

Elke ambitieuze, jonge professional is uniek en gebaat bij uniek advies. Door het formulier op deze pagina zo concreet mogelijk in te vullen, geef je ons een helder beeld van waar jij staat.

Wij kunnen dan specifiek en gericht advies aan jou geven om verder te komen waar jij vast loopt en jouw leven naar het volgende niveau te halen. We kunnen je aanwijzen waar de grootste kansen (en valkuilen) liggen. Wij zullen je in het gesprek ook vrijblijvend wijzen op onze diensten.

Alleen voor serieuze inzendingen!

Wij geven je dit advies met alle plezier gratis maar vragen je wel om onze tijd te respecteren.

Vul het formulier alleen in wanneer je echt bereid bent om serieuze stappen te zetten en ook bereid bent om in jouw leven of carrière te investeren.

Met de juiste handvaten kan ook jij slimmer werken

Veel mensen hollen en vliegen om hun werk af te krijgen en komen daardoor nooit toe aan de zaken die ze echt leuk en belangrijk vinden. Hun inbox is altijd vol met e-mails en taken en hun hoofd zit vol met zorgen en problemen.

Wil jij zelf de controle houden onder de meest stressvolle en chaotische omstandigheden, waarmee je in de waan van de dag toch efficiënt je doelen bereikt en zo tijd over houdt voor de dingen die je leuk en belangrijk vindt? Maar is dit niet hoe jouw dagelijks leven eruit ziet en wil je hier echt verandering in brengen?

Vraag nu je 1-op-1 Advies aan!

Ben je klaar om jouw leven of carrière naar het volgende nieuwe te brengen? Klik dan op de knop hieronder om het aanvraagformulier in te vullen voor een 1-op-1 strategiesessie met onze slimmer werken coach.

Vraag aan!