Winactie: boek Getting Things Done

Om te vieren dat vandaag mijn nieuwe website live is, organiseer ik een leuke winactie!

Getting Things Done vind ik zo’n mooie methodiek, het is mijn specialisme, mijn passie. En natuurlijk staat deze winactie daarom in het kader van Getting Things Done.

Wat is Getting Things Done?

Getting Things Done is de ultieme methode om productiever te zijn. Het stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100 procent betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet-relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.
Deze methode is ontwikkeld omdat David Allen merkte dat de bestaande timemanagementmethodes simpelweg niet (meer) aansloten bij de huidige werksituatie. In deze nieuwe versie heeft hij het boek van begin tot einde herschreven met belangrijke aanpassingen en nieuw materiaal, waardoor het weer relevant is voor de werkvloer van vandaag.

Winactie
En jij kan dit boek nu winnen!! Deel het artikel via de social media buttons en vertel onder dit bericht waarom je dit boek graag zou willen winnen.
Over 1 week, op donderdag 10 september, maak ik bekend wie het boek heeft gewonnen.

Zie ook onze Facebook WIN-actie:

En we zijn LIVE!! Vanaf nu is mijn nieuwe website live: https://viviannekroone.nl/En daarom organiseer ik twee…

Posted by Vivianne Kroone on donderdag 3 september 2015