Mijn nieuwe boek al gezien?
Bekijken

Page content

article content

Interview met Erik Smithuis: Hoe leef je het leven van je dromen?

Erik Smithuis heeft al heel wat mooie dromen waargemaakt in zijn leven. Zo heeft hij o.a. ICM Opleidingen en Trainingen opgericht, een bestseller geschreven en een bijzondere voettocht van 800 km gelopen naar Santiago De Compostela.

Welke belangrijke lessen heeft hij onderweg naar zijn dromen geleerd op o.a. het gebied van geluk, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, stress en tijd? En hoe heeft hij slimmer werken toegepast om zijn dromen te realiseren? Dat is waar ik het met hem over heb in ons interview. En we hebben nog een leuke verrassing voor je… Daar kom je vanzelf achter tijdens het luisteren. Ik wens je veel plezier en inspiratie bij het luisteren van dit interview.

Wie is Erik Smithuis?

Erik is spreker en trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Hij is mede-oprichter van ICM Opleidingen & Trainingen die meerdere malen is verkozen tot Beste Opleider van Nederland en op nr. 2 staat in de lijst van de Best Workplaces.

Naast het schrijven van twee boeken heeft hij ook stichting 4YoungPeople opgericht. Een stichting die op een professionele en toch toegankelijke manier persoonlijke ontwikkeling mogelijk maakt voor jonge professionals. Erik blijft bouwen aan zijn dromen. Zo is hij nu de ondernemersacademy aan het opzetten waarin hij ondernemers helpt in hun ondernemerschap.

Het interview met Erik Smithuis over het leven van jouw dromen

Je kunt dit interview ook beluisteren op mijn podcast kanaal op iTunes.

In deze aflevering leer je:

  • Wat er voor nodig is om het leven van je dromen te leven
  • Hoe je omgaat met uitdagingen op je pad
  • Wat de snelste manier is om bij je intuïtie/je eigen wijsheid te komen
  • Wat het meeste geluk brengt in het leven
  • Hoe je leeft vanuit je kracht en je talenten
  • Wat je kunt doen met knagende ratten en witte schapen 😉

Win het boek ‘Een reis van 800 kilometer’

erik-smithuis-een-reis-van-800-kilometer

Onderweg naar Santiago de Compostela vroeg Erik zich af: Waar gaat het allemaal om? Wat maakt ons gelukkig? Wat geeft ons leven werkelijk kleur en betekenis? De antwoorden op deze vragen deelt hij in 10 inzichten in zijn nieuwste boek ‘Een reis van 800 kilometer’.

Zoals hij vertelt in het interview is zijn intentie met dit boek om het goede en het positieve de wereld in te brengen. Hoe mooi is het om dat op deze manier aan jou door te mogen geven! Erik heeft voor jou als luisteraar van het interview namelijk 5 exemplaren van zijn nieuwste boek beschikbaar gesteld die ik mag verloten. Super gaaf!

Wil jij dit boek winnen? Beluister het interview en stuur jouw antwoord op de vraag naar info@viviannekroone.nl.

Genoemde links in deze aflevering:
Meer informatie over Erik Smithuis vind je op: http://eriksmithuis.com/

Heb je een eye-opener of een vraag n.a.v. dit interview? Deel het hieronder in een reactie.

Comment Section

0 reacties op “Interview met Erik Smithuis: Hoe leef je het leven van je dromen?

Plaats een reactie


*